PROBLÉM PROFESORA PAYNA

  • Randy J. Payne vypsal odměnu 1000 USD.
    Výzva, anglicky, doc. Překlad je uveden níže.
  • TECH outside CoS:
    Business taken by OSA. Reported to Attorney General, www.
    Tento odkaz 3 dny po spuštění tohoto webu zmizel,
    proto zde uvádíme jeho kopii, anglicky, doc.

PŘEKLAD VÝZVY RANDYHO PAYNA

31. srpna 2006

ODMĚNA: 1000 amerických dolarů

Záměr této odměny je pomoci ukázat pravdu o tom, že Scientologická církev korumpovala svůj vlastní systém spravedlnosti ve smyslu neetické kontroly rodin a firem v lokalitě Pinellas Country. (Zdroj: St. Petersburg Times, 25. červen 2006, titulní stránka, článek “The Unperson” (Nečlověk). V této nabídce jsou také popsány události včetně příslušných osob.

Občané by měli rozpoznat, že politická podpora Scientologicky založených kandidátů a Scientology sponzorovaných programů je podpora a korumpování systému „spravedlnosti“, který rozbíjí rodiny a firmy.

Odměna

Pokud politik, vládní úředník nebo kdokoli jiný bude moci získat originál nebo autentickou kopii nahrávky Scientologické komise spravedlnosti z dubna až května 2004, ohledně Randyho Payna, tak Randy Payne vyplatí této osobě tisíc dolarů výměnou za tuto nahrávku.

Randy Payne také nabídl tisíc dolarů OSA, scientologické kanceláři pro zvláštní záležitosti. OSA, Office of Special Affairs – kancelář pro zvláštní záležitosti je část Scientologické církve, která zajišťuje informace, provádí vyšetřování a útočí na jednotlivce. Kupříkladu: informace FBI, které ukazují OSA, jak plánuje útok na bývalého primátora Gabe Cazarese, http://www.shipbrook.com/jeff/CoS/docs/handling.html. OSA ignorovala tuto nabídku.

Scientologická komise “spravedlnosti” vytvořila oficiální dokument proti Randymu Paynovi, který “dokumentuje” událost, která se nikdy nestala. Tvrdili, že Randy Paynovi byla poskytnuta možnost obhajovat se proti údajným zločinům proti Scientologii. To umožnilo ostatním scientologům věřit, že mu byl poskytnut férový výslech. Navíc ještě komise odmítla svědky, kteří by dokázali, že církev si vynutila na jednotlivcích, aby jí platili licenční a manažerské poplatky.

Tato nahrávka komise “spravedlnosti” je záznamem z jednání. Randy Payne nabízí 1000 USD scientologické církvi za kopii této pásky, která by prokázala, že se taková událost stala. Dokonce i přesto, že už je to veřejná záležitost se církev nanamáhala ani odpovědět.

Randy Payne zaplatí tisíc dolarů za jednu hodnověrnou kopii této nahrávky.

Církevní podřízení a nevyřčená motivace

Všichni, Aplikovaná Scholastika (odvětví Scientologie pro vzdělávání), ABLE (skupina vedení nad Aplikovanou Scholastikou) a Church of Spiritual Technology (CST – Církev Duchovních Technologií – firma kontrolující ochranné známky a copyright pro Scientologii), profitují z jejich praktik vymáhání 10% z příjmu školy, pokud je majitel školy v nějakém vztahu s církví. Tyto Scientologické korporace si vynucují předpoklad, že každý úspěch scientologa-majitele školy je jen a pouze proto, že ve velkém rozsahu používá Scientologické materiály v této škole a jejich učebních osnovách. Randy Payne ukázal, že v jeho učebních osnovách je méně než 1% církevních materiálů. V roce 1977 Randy Payne odmítl zaplatit tento vyžadovaný poplatek 10% z hrubého příjmu jeho řetězce škol v Evropě „English as a Second Language“ (Angličtina jako druhý jazyk). Tento řetězec měl obrat větší než 1 milion amerických dolarů za rok. Dlouhých 7 let útočila OSA (Office of Special Affairs – Kancelář pro zvláštní záležitosti) na Randyho Payna, aby mu způsobila takové problémy, aby jeho školy, včetně malé střední školy v Clearwateru mohli být převzaty Scientologickou skupinou, která bude snaživě platit církvi 10%.

Tváří v tvář této „rebelii“ Randyho Payna Scientologická církev cítila, že je třeba Randyho „hlavu nabodnou na kopí“ (z historického zvyku, kdy se vlastizrádci uřízla hlava a napíchla na dlouhý kůl jako odstrašující příklad pro ostatní, kteří by měli podobné úmysly) proto, aby členové této církve a lidé v Clearwateru viděli moc Scientologické církve a její schopnost ovládat.

Co se stalo jiným v Clearwateru

Další vlastník školy v Clearwateru, Lance De Marcor, byl také předveden přes komisi spravedlnosti a donucen platit licenční poplatky. Dosud bojují.

Předseda De Marcorovy komise byl Conan Royce. Oficiální dokument církevní spravedlnosti přikázal Conanovi Roycovi, aby vyšetřoval Lance De Marcora pro odmítnutí platit licenci Applied Scholastics. (Lance De Marcorův dokument Scientologické spravedlnosti byl předložen Floridskému oddělení Vynucování zákona, všem zastupitelům městské rady Clearwateru a městským právníkům a novinám St. Petersburg Times.)

Tlak byl také použit Scientologickým etickým komisařem Emilem Proestem. Lance De Marcorově ženě, Mary Ann De Marcor, řekl Proest, že Lance je špatný a měl by se řídit směrnicemi církve. Krátce po tomto setkání Mary Ann onemocněla a již se nikdy nezotavila. Mary Ann následující rok zemřela.

Randy Payne požadoval svědky na zasedání komise spravedlnosti, včetně etického komisaře Emila Proesta, který vyvíjel ten samý nátlak na Randyho ženu jaký použil na ženu Lance De Marcora. Výše uvedený Conan Royce, předseda komise spravedlnosti Lance De Marcora, byl členem komise spravedlnosti, která jednala o Randym Paynovi.

Conan Royce lhal Randymu Paynovi. Conan Royce tvrdil, že neexistuje žádný důvod volat Lance De Marcora jako svědka, protože jeho vyšetřování nemá co do činění s licencemi Aplikované Scholastiky. Všimněte si, prosím, že jméno Conan Royce se vyskytuje v dokumentech scientologické spravedlnosti obou mužů, jak Randyho Payna, tak i Lance De Marcora. Nicméně je zde i další spojení mezi těmito dvěma případy: naprosto stejný nátlak na rodiny za účelem vymoci si placení licenčních poplatků.

A toto je další důvod, proč Randy Payne nabízí odměnu ve výši tisíc dolarů tomu, kdo mu předá nahrávku z důkazní komise: důkaz, že Conan Royce lhal.

Spojení jednotlivých bodů

Peter Mansell (vyšetřovatel clearwaterské OSA) byl předsedou Scientologické komise „spravedlnosti“ pro Randyho Payna. Peter Mansell byl také přítomen u pokusu Scientologické akce proti Shawnovi Lonsdalovi minulý měsíc v centru Clearwateru.

Scientolog napadl Shawna Lonsdala, který filmoval Scientologické aktivity na ulicích centra Clearwateru. Byla tam řada scientologů, kteří tvrdili, že Shawn Lonsdale zaútočil první; Peter Mansell, jak se zdá, byl režisérem celé akce.
(Viz: Srpen 2006, výpověď Shawna Lonsdala)

Shawn měl druhou videokameru, která natáčela celou událost. Tuto pásku ukázal policii Clearwateru. Páska ukazovala, že scientolog Michael Fitzgerald vyprovokoval potyčku. Shawn Lonsdale tvrdil, že Peter Mansell mu nadával, když Michael Fitzgerald byl odváděn s pouty na rukou.

Randy J. Payne
514 Missouri Ave. North
Clearwater, Florida
33755

anglický originál

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *